Så fungerar en inbjudan om att boka

Du har några datum i åtanke och du har hittat ett ställe som du är intresserad av. Du skickar ett meddelande till värden och hen svarar med en inbjudan om att boka. Bra nyheter – detta innebär att boendet är tillgängligt och att värden vill genomföra bokningen.

Vad händer härnäst? Allt du behöver göra är att klicka på Boka nu i meddelandetråden, lägga till din betalningsinformation och klicka på Bekräfta. Du kommer att vara helt klar.

Inte helt redo? Du har 24 timmar på dig att bestämma om du vill boka dessa datum och till det priset. Om du väntar längre kan gästavgifterna ändras, eller värden kan godkänna en annan bokning, eftersom hen kan bjuda in många potentiella gäster.