Använda sökfilter

Ibland vill man bara surfa runt lite. Andra gånger vet man exakt vad man vill ha. Sökfilter är ett bra sätt att begränsa dina valmöjligheter när du vill hitta ett boende. Om du är flexibel kan du välja datumintervall och typer av boenden för att rikta din sökning.

Börja med grunderna

För att få de mest precisa resultaten ska du alltid påbörja din sökning med att välja:

• Destination
  • In-/utcheckningsdatum
  • Totalt antal gäster och husdjur

Sök efter månadsboenden

Vi har infört ett enklare och mer flexibelt sätt att söka efter månadsboenden. Tryck på Månader för att ange vistelsens längd och enkelt anpassa dina start- och slutdatum. Flexa dina start- och slutdatum upp till 14 nätter för att kunna välja bland ett större utbud av tillgängliga boenden.

Populära filter

Genom att välja Filter på sökresultatsidan hittar du populära filter som till exempel:

• Typ av boende: Från delade rum till hela boenden. Läs mer om olika typer av boenden.
  • Prisintervall: Använd den rörliga skalan för att begränsa din sökning inom din prisbudget. Tänk på att många boenden är unika och olika attribut kan påverka priset per natt.
  • Boka direkt: Hitta boenden som du kan boka utan att vänta på godkännande från värden.

Du kan också använda Airbnb-kategorier för att filtrera efter unika boenden. Välj bland kategorier som fyrar, stugor eller båtar.

Obs! För närvarande är sortering inte en sökfunktion på Airbnb, men du kan filtrera efter pris för att hitta boenden som passar en viss prisklass.

Fler filter

Vill du vara mer specifik? Här är fler filter som hjälper dig att välja rätt boende.

Rum och sängar

Sovrum, badrum, sängar – välj det antal som passar ditt sällskap.

Boendetyp

Det är din vistelse, så vad är du ute efter? Sök efter villor, vandrarhem, lägenheter, med mera.

Bekvämligheter

Vissa behöver ett fullt utrustat kök, andra vill ha en tv och resten vill ha gratis parkering. Hitta det du behöver för att känna dig bekväm.

Faciliteter

Pool? Gym? Det finns mycket att välja bland.

Tillgänglighet

Behöver du greppstänger i duschen och åtkomst utan nivåskillnader? Välj funktioner för komfort och säkerhet.

Värdspråk

Välj värdar som talar ett språk du förstår.

Husregler

Vill du bo någonstans där husdjur är välkomna? Planerar du att bjuda in besökare under din vistelse? Sök efter boenden med regler som passar dig.

Boenden i toppklass

Välj bland kategorier som:

• Gästfavoriter: De mest älskade boendena på Airbnb, enligt gäster.
  • Luxe: Kvalitetsgranskade extraordinära boenden med högklassig design.

Obs! Det är för närvarande inte möjligt att söka med nyckelord.